Bronzane medalje za rvače “Mladosti” na Kupu Srbije U15 i U20

Rvači “Mladosti” zabeležili su zapažene rezultate na Kupu Srbije za uzrast U15 i U20, održanom proteklog vikenda, u hali “Dudova Šuma” u Subotici. Dimitrije Radovanović i Ognjen Stanojević osvojili su bronzane medelje na ovoj prvoj rvačkoj smotri za ovu godinu.

IMG_20240218_090834_697

Rvački klub Mladost nastupao je sa 7 takmičara na Kupu Srbije U15 i U20 u Subotici, a Dimitrije Radovanović i Ognjen Stanojević došli su do bronzanih odličja nakon tri pobede od četiri meča. Radovanović je, trenerski rečeno, standardno u medalji, a mladi Ognjen Stanojević prijatno je iznenadio pobedama nad starijim i iskusnijim borcima.

IMG_20240218_090834_735

“Iako uzrasno mlađi, svi borci su imali šta da pokažu i malo je nedostajalo za više medalja. Sezona je počela i sada nas iz vikenda u vikend očekuje puno nastupa, a nadamo se i puno medalja. Ekipa je u dobroj formi, očekujemo uskoro povratak Uroša Kojića i Bojana Andrića, koji su zbog povreda van stroja”, ističu iz Rvačkog kluba Mladost.

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.