Uspeh Karate kluba 014 na Aranđelovac Openu i Mawashi kupu

Karatisti Karate kluba 014 Valjevo zabeležili su uspehe prethodnog vikenda na dva velika turnira A kategorije – na međunarodnom karate turniru Aranđelovac Open i na Internacionalnom karate turniru Mawashi kup na Novom Beogradu. Sa ovih takmičenja vratili su se sa šest osvojenih medalja: 3 zlatne, 1 srebrnu i 2 bronzane.

 

Karate Klub 014 Valjevo

Na međunarodnom karate turniru Aranđelovac Open, koji je jedan od najmasovnih i najprestižnih karate turnira u Srbiji, održanom u subotu, 17. februara, na deset borilišta nastupilo je preko 1.100 takmičara iz Severne Makedonije, Grčke, Crne Gore, Bugarske, Rumunije, BiH i Srbije. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 10 takmičara i osvojio tri medalje i to: Anđela Mitrović zlatnu, dok su Dina Drinčević i Iva Krsmanović osvojile bronzu. Ostali takmičari imali su veoma dobre mečeve, ali nisu osvojili odličja.

U nedelju, 18. februara 2024. godine u Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, održan je Internacionalni karate turnit Mawashi kup, na kom je nastupilo oko 600 takmiračara iz Grčke, Severne Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Crne Gore, BiH i Srbije. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 4 takmičara i osvojio 3 odličja. Zlatne medalje osvojile su Sara Nešić i Iva Krsmanović, dok je srebrnu medalju osvojila Ana Živanović.

“Nastupi naših takmičara na najjačim turnirima i zauzimanje mesta na pobednićkom postolju, dobar su pokazatelj, da se u našem klubu dobro radi i da naše takmićare čegaju dobri rezultati na predstojećim karate turnirima”, ističu iz Karate kluba 014 Valjevo.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.