Četiri medalje za kadete Karate kluba 014 na “Zlatnom pojasu” u Čačku

Proteklog vikenda održano je završno takmičenje najvećeg i najstarijeg karate turnira u Srbiji “Zlatni pojas Čačak”. Drugog dana turnira, nastupilo je preko 1.800 takmičara iz Srbije i drugih evropskih zemalja. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 8 takmičara u kategoriji kadeta. Osvojena su 4 odličja u kategoriji kata.

1711374479914

“U subotu su nastupali seniori, dok su u nedelju nastupali kadeti, juniori i mlađi seniori. Naši takmičari imali su priliku da se susretnu sa reprezenatativcima Slovačke, Rumunije, Francuske i drugih zemalja kao i najboljim takmičarima iz Srbije. Teška konkurencija, veliki broj takmičara u klasama po 60 i više, zahtevali su izuzetnu fizičku spremnost, vrhunsko izvođenje kata i borbi. Nažalost, izostali su rezultati u apsolutnoj kategoriji koja je i najteža. Naši takmičari osvojili su 4 odličja i to u kategoriji kata. Lazar Pavlović i Ivana Matić osvojili su 2. mesto i srebrne medalje, dok su u borbama Anđela Mitrović i Ksenija Kosić zauzele 3. mesto i osvojile bronzane medalje. Ostali takmičari Karate kluba 014 Valjevo dali su svoj maksimum, ali se nije moglo do odličja. Odlični protivnici, dekoncentracija i mali nedostatak sportske sreće uticali su na to da ne bude više medalja”, kažu iz Karate kluba 014 u osvrtu na turnir u Čačku.

Prema rečima rukovodstva kluba, veliki turniru su odličan test za proveru stečenih znanja takmičara, dobra lekcija za trenere, kao i prilika da se vide neke nove tehnike i načini treniranja koje će se primenjivati u budućem radu.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply