Četiri medalje za najmlađe karatiste KK 014 Valjevo

U nedelju 12.11.2023 godine u sportskoj hali Atenica u Čačku, održan je Kup Uže Srbije za poletarce, pionire i nade, koji je ujedno i kvalifikacioni turnir za Kup Srbije za najmlađe takmičare. Karate klub 014 Valjevo, na ovom turniru nastupio je sa devet takmičara osam u katama i jednim u borbama.

KK 014 Valjevo

Nakon vrlo dobrih nastupa osvojene su četiri medalje i to: Sara Nešić i Đorđe Mitrović zlato dok su Iva Filipović i Aleksa Matijević osvojili srebro i ujedno se plasirali na Kup Srbije koji se održava za petnaest dana. Ostali takmičari među kojima je bilo i onih kojima je ovo bio i prvi javni nastup, dali su svoj trenutni maksimum ali u veoma jakoj konkurenciji nisu uspeli da se domognu nekog od odličja. Uspesi naših najmlađih takmičara potvrda su da uprava kluba i trenerski tim uspešno obavljaju svoje zadatke i stvaraju neke nove šampione i šampionke Karate o kojima će se tek čuti. Karate klub 014 Valjevo, svojim rezultatima u velikoj meri doprinosi da se sportski ugled Grada Valjeva uzdiže i da Valjevo po našem klubu postaje prepoznatljivo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.