“Cevas” iz Lazarevca po naredbi Štaba sanira štetu od poplava

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na jučerašnjoj sednici doneo naredbu da se za radove na otklanjanju posledica pričinjenih elementarnom nepogodom – ekstremno velikim kišnim padavinama sa pojavom bujičnih poplava, koje su se dogodile 25. jula, angažuje PD “Cevas” iz Lazarevca za putne pravce na teritoriji naseljenih mesta: Gornja Bukovica, Kotešica, Mijači, Sovač, Kunice, Sandalj, Stubo i Rovni, koji su opisani u Izveštaju o stanju putnih pravaca, koje je pripremilo Odeljenje za građevinsko zemljište i infrastrukturu.

Kako piše u Naredbi, PD “Cevas” iz Lazarevca kao osposobljeno pravno lice sprovodiće radove na otklanjanju posledica elementarne nepogode u skladu sa tehničkom specifikacijom koju za svaki putni pravac priprema Odeljenje za građevinsko zemljište i infrastrukturu po Cenovniku za izvođenje radova subjekata od posebnog značaja za zaštitu i spasavanje na teritoriji grada Valjeva koji je donela Skupština grada Valjevo na sednici održanoj 19. jula 2019. godine (“Službeni glasnik grada Valjeva” broj 11/19).

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.