Coca-Cola izabrala Valjevo

Coca-Cola, jedna od vodećih svetskih kompanija koja redovno organizuje “razvijanje timskog duha”, nedavno je održala za svoje zaposlene “tim bilding” na teritoriji Valjeva. U selu Bujačić, nadomak Valjeva, zaposleni su kroz manje obavezan vid sastanaka razgovarali o svojim planovima i aktivnostima u narednom periodu.

Valjevo

Zaposleni u kompaniji Coca-Cola na “tim bildingu” u Valjevu

Zaposleni u Coca-Cola kompaniji obišli su Vinariju “Jelić”, upoznali se sa načinom proizvodnje vina, degustirali najpoznatije etikete ove vinarije i probali specijalitete valjevskog kraja.

Valjevo

Zaposleni u Coca-Cola kompaniji u obilasku Vinarije “Jelić”

Na kraju su obišli znamenitosti Valjeva, prošetali Tešnjarom i centrom grada, koji je ostavio krajnje pozitivan utisak na grupu zaposlenih, među kojima je bilo i stranca iz Indije, Grčke, Rumunije i Makedonije. Kako rekoše, Valjevo je za njih izuzetno “fotogeničan” grad.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Ako ih niste vodili kod Budalaša na lepinju sa kajmakom ili kod Bore u Sedlare na ćevape,dzabe su dolazili.