COVID-19 odneo trinaestu žrtvu u Srbiji

U Srbiji je u zadnja 24 časa COVID-19 odneo još tri živora rekla je Darija Kisić Tepavčević je na konferenciji u Palati Srbija.

Koronavirus

RTS printscreen

“U KCV je preminuo čovek (1958. godište) imao je hipertenziju i oboljenje bubrega, preminule su i dve žene u “Dragiše Mišović” 1938. i 1934. godište, 55 osoba je na respiratorima”, potvrdila je Darija Kisić Tepavčević.

Korona virus

“Ovo je direktna odraz koliko smo dozvolili da se virus širi. Sadašnji broj obolelih nam govori kakve smo mere sprovodili pre pet do sedam dana, kako se ponašamo danas ili juče – to će se videti kroz broj obolelih narednih dana. Ključ je u nama, moramo da shvatimo koliko svaki pojedinac ima ulogu u zaustavljanju infekcije”, rekla je Darija Kisić Tepavčević.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.