Covid-19: U Srbiji umrlo još 5 osoba, zaraženo još 238, a evo koliko je IZLEČENIH!

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je u poslednja 24 sata (do 10. aprila u 15 časova) zaraženo još 238, a ukupno je 3.105 osoba zaraženo. 

Koronavirus

Nažalost, od korona virusa preminulo je još pet osoba u poslednja 24 sata, od čega su četvorica muškarci i jedna žena. Do sada je ukupno 71 osoba izgubila život od virusa.

U ovom trenutku, smrtnost od korona virusa u Srbiji je 2,29 odsto, na respiratorima se trenutno nalazi 136 pacijenata, a hospitalizovano je 2.107 ljudi.

Do sada je testirano ukupno 14.240 osoba.

Na konferenciji za medije saopštenje i da ne postoje tačni podaci o broju izlečenih u ovom trenutku, ali da ih je sa sigurnošću “preko 200” i da su oni trenutno naša najveća snaga u stvaranju kolektivnog imuniteta.

Kisić: Današnji brojevi pokazuju da je epidemija pod kontrolom

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.