Velika akcija davanja krvi

Crveni krst Valjevo organizuje veliku akciju davanja krvi. Akcija će se održati u utorak, 05. maja, od 9 do 14 časova, na parkinga ispred Gradske uprave u TRANSFUZIOMOBILU (specijalzovanom vozilu Instituta za transfuziju krvi Srbije).

U saopštenju Crvenog krsta Valjevo navodi se da redovno davanje krvi ponovo uspostavlja nakon prekida zbog pandemije izazvane virusom COVID-19.

Valjevska posla uvek daju podršku aktivnostima na promociji ove vrste humanosti, kojima se Crveni krst Valjevo etablirao kao jedan od vodećih gradova u Srbiji po broju prikupljenih jedinica krvi, među gradovima naše veličine. Zato pozivamo sve zainteresovane sugrađane da sutra pokažu svoju humanost na delu i doniraju dragocenu tečnost koja život znači.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.