Obdanište: Potvrde poslodavca i lekarske potvrde najkasnije do 7. maja u 13h

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE

1. Roditelj, koji ima potrebu da dovodi dete u predškolsku ustanovu, mora najkasnije do četvrtka, 7. Maja 2020. godine do 13 časova, doneti za oba roditelja potvrdu od poslodavca da poslove moraju da obavljaju u sedištu ili drugim poslovnim organizacionim jedinicama poslodavca, sa kontaktom poslodavca (telefon ili imejl adresu);

2. Za dete je potrebno dostaviti potvrdu od lekara pedijatra o zdravstvenom stanju deteta ne stariju od 7 dana. Potvrda se pribavlja u Domu zdravlja- Ambulanta „Peti puk“, svakog radnog dana u vremenu od 07- 17.30 časova, počev od ponedeljka, 4. Maja 2020. Godine.

3. Roditelji prilikom uvođenja dece ne ulaze u objekte vrtića, već dete predaju u prostor određen za trijažu dece.

Potvrde se predaju na otvoreni šalter u vrtić „Zvončić“ Vlade Danilović 9, pored glavnog ulaza najkasnije do četvrtka 07.05.2020.god. do 13:00 časova, takođe poštujući propisanu socijalnu i fizičku distancu.

4. Roditelji su dužni da prilikom uvođenja deteta imaju lična zaštitna sredstva maske i rukavice, te da drže propisanu socijalnu i fizičku distancu.

5. Svim objekti PU “Milica Nožica” za celodnevni boravak dece će biti otvoreni od 06h do 16h, uključujući i 2 objekta na seoskom područiju( Brankovina i Kamenica).

Mole se roditelji da strogo poštuju mere i pravila koja su propisana radi sigurnosti i zaštite dece kao i radnika ustanove.

 

Izvor: Zvanični sajt Predškolske ustanove Milica Nožica Valjevo http://www.milicanozica.edu.rs/

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.