Đaci u Mionici dobili besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit

Učenici osmih razreda osnovnih škola u Mionici imaće besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit. Nastavu iz srpskog jezika i matmatike organizuje opštinski Centar za obrazovanje i razvoj “Mionica”. Besplatna pripremna nastava se organizuje prvi put, a časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati u popodnevnim satima u prostorijama srednje škole u Mionici.

Opština Mionica

-Znamo da roditelji izdvajaju novac da bi omogućili svojoj deci kvalitetnu pripremnu nastavu kako bi upisali željene srednje škole. Upravo zbog toga, odlučili smo da organizujemo besplatne pripreme za završni ispit. Da olakšamo i roditeljima i deci. Ove godine smo započeli realizaciju ovog odličnog programa koji će se, siguran sam, nastaviti i dalje, a sve u cilju pružanja podrške našim učenicima. Verujem da će se naši osmaci dobro pripremiti i da uspeh neće izostati – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Opština Mionica

Opštinski Centar za obrazovanje i razvoj je ove godine po prvi put organizovao besplatnu pripremnu nastavu. Ideja je osmišljena i ranije, ali zbog pandemije nije uspela da se realizuje.Za pripremnu nastavu već je upisano 46 učenika, dok se svi zainteresovani mogu prijaviti do kraja nedelje na broj telefona 062/8804970 ili na mejl [email protected]. Za srpski jezik, učenici će biti blagovremeno obavešteni, preko svojih razrednih starešina.

Opština Mionica

Pripremna nastava sprovodiće se šest dana u nedelji, od ponedeljka do subote a predmeti će se smenjivati. Časove će držati 4 profesora iz Gimnazije i srednjih škola iz Valjeva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.