Dan sećanja na pilota Milenka Pavlovića 4. maja

U Valjevu će se u petak, 4. maja obeležiti 19 godina od pogibije pilota pukovnika Milenka Pavlovića.

Valjevo

Program počinje u 12 časova pored spomenika u Ulici Vladike Nikolaja. Tom prilikom će biti položeno cveće i izveden prigodan program ispred spomenika Milenku Pavloviću. Potom će u 13 časova biti položeno cveće na spomen-obeležje u selu Bujačić.

Iz komande Ratnog vazduhoplovstva i PVO je stigla potvrda da će biti izvršen let aviona u 12.04, u znak odavanja počasti Milenku Pavloviću.

Za saobraćaj će u periodu od 11.30 do 13.00 biti zatvorene deo Ulice Vladike Nikolaja (od Ulice Milenka Pavlovića do Ulice Željka Vasiljevića) i Ulica Milenka Pavlovića ka Pasterovoj.

Ovom pilikom pozivamo građane da u što većem broju prisustvuju ovim događajima, kako bismo se simbolično odužili herojstvu pilota pukovnika Milenka Pavlovića, koji je za vreme NATO bombardovanja, 4. maja 1999. godine poginuo u vazdušnoj borbi iznad Valjeva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.