Danas se u Beogradu potpisuje ugovor sa nemačkom kompanijom “BIZERBA”

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u 15.00 časova sa delegacijom nemačke kompanije BIZERBA, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Nakon sastanka biće potpisan Ugovor o podsticajima za investiciju kompanije BIZERBA u grad Valjevo između Ministarstva privrede Vlade Republike Srbije i predstavnika kompanije.

Aleksandar Vučić

Investicija je vredna 33 miliona evra, a u početku ova fabrika će zapošljavati 305 zaposlenih na neodređeno vreme. Nova fabrika nemačkog investitora biće smeštena u novoj valjevskoj Privrednoj zoni u prigradskom naselju Gorić, površine 23 hektara, gde su počeli i radovi na izgradnji saobraćajnice dužine 2,5 kilometara.

Bizerba SE & Co. KG, lider je u proizvodnji vaga i vodeći je svetski specijalista za industrijske tehnologije vaganja i etiketiranja, a u Srbiji postoje firme koje već trguju proizvodima „Bizerbe“ koja je osnovana 1866. godine u Balingenu, u pokrajini Baden-Virtemberg u Nemačkoj. Proizvodni pogoni su locirani širom sveta pored Nemačke, u Austriji, Švajcarskoj, Italiji, Francuskoj, Španiji, Kini i SAD-u.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.