Najnovije vesti

Đermanović juniorski prvak države

U Somboru je proteklog vikenda održano prvenstvo države u rvanju grčko-rimskim stilom za juniore, na kojem je fantastičan nastup imao rvač Mladosti Strahinja Đermanović. Đermanović je osvojio zlato u kategoriji do 87 kilograma.

Đermanović sa medaljom oko vrata, sa klupskim kolegom Petrovićem i trenerom Jovanovićem

Na putu do zlatna, mladi valjevski rvač ostvario je tri efektne pobede – protiv Dobrića iz Dorćola, Simovića iz Kragujevca, da bi potom u finalu savladao domaćeg predstavnika Dedića.

Najbolji mladi sportista Valjeva je ovom titulom na prvenstvu Srbije na najbolji način zaokružio sjajne rezultate iz prethodnog perioda, pošto je prošle godine osvojio dve balkanske bronze, a ove godine je bio treći na prvenstvu države za mlađe seniore.

Protekle nedelje nastupio je i sa reprezentacijom Srbije u Poreču na međunarodnom turniru “Trofej Jadrana”, a nakon titule prvaka države, za očekivati je i poziv za nastup na Evropskom prvenstvu u Španiji početkom juna meseca.

Osvajanjem zlata u Somboru nastavljen je kontinuitet stvaranja državnih prvaka i reprezentativaca u valjevskom Rvačkom klubu Mladost. U Somboru je nastupio još i David Petrović u kategoriji do 55 kilograma, ali je poražen u meču za treće mesto. Bolji u borbi za bronzu bio je Lošonc iz Kanjiže, pa se naš rvač morao zadovoljiti petim mestom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.