Dnevne temperature od 8 do 11°C

U Srbiji će danas, posle hladnog jutra sa slabim i umerenim mrazom, u većini krajeva biti pretežno sunčano, sa maksimalnom temperaturom do 10 stepeni.

Valjevo

Posle podne i uveče biće umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar će biti slab i umeren južni i jugozapadni, jutarnja temperatura od -1 do 0, naviša dnevna od 7 do deset stepeni.

Valjevo

U Valjevu će biti pretežno sunčano i malo toplije. Duvaće slab, uglavnom južni vetar. Jutarnja temperatura od -1 do 0, najviša dnevna oko 10 stepeni. U narednim danima dnevna temperatura iznad proseka za ovo doba godine i kretaće se od 8 do 11°C.

Narednih sedam dana, u celoj Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno, u većini dana sa temperaturom iznad 0. U nedelju i narednog vikenda uglavnom suvo, u ostalim danima mestimično kisa, na visokim planinama slab sneg.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.