“Dok se gradsko rukovodstvo bavi razvojnim projektima, komitetlije traže spas u intrigama”

Saopštenjem za javnost oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke, koje prenosimo u celosti:

SNS

“Objavljivanje nepotpunih ili neproverenih, ali intrigantnih informacija, imaginarne odborničke grupacije SPS-JS, odraz je nemoći jednog političkog gubitnika, koji pokušava na svaki način da diskredituje rukovodstvo grada Valjeva za svoju bezizlaznu političku situaciju. U nedostatku kvalitetnih argumenata, profilisanog programa i ideja, i jasne politike za koju bi se zalagali, ove grupacije istrošenih i u svakom smislu kompromitovanih političkih grupacija, su skloniji tome da građanima plasiraju lažne vesti u pokušaju da se uruši integritet gradskog rukovodstva.

Nesigurne i očito paranoidne komitetlije su angažovale intriganta od iskustva, koji ne pravi razliku između vređanja i polemike. U nedostatku argumenata, ti marketinški licemeri odlučili su se na vređanje, što im i inače nije strano, a njihove uvrede po prirodi stvari su ograničene i monotone, dakle smaraju čitaoce.

Zanemarili su samo jednu sitnicu, na vlast se dolazi glasovima građana koji su prepoznali viziju za bolju budućnost našeg grada. I dok se gradsko rukovodstvo bavi razvojnim projektima za naš grad, komitetlije traže spas u intrigama kao poslednju šansu da podsete javnost da još uvek postoje.

Očekujemo ovih dana da počne asfaltiranje Ulice Vuka Karadžića što je praktično i njen završetak. Ovom prilikom zahvaljujemo se građanima na strpljenju. Sigurni smo da će na zadovoljstvo svih naših sugrađana ulica Vuka Karadžića biti jedna od najlepših i najkvalitetnije urađenih ulica u našem gradu na ponos svi nas u Valjevu.

Svima onima čiji su ideološki, politički i moralni koreni zasnovani na opstrukcijama opšteg napretka Valjeva, koji pokušavaju da omalovažavaju i diskredituju rad i zalaganje gradske vlasti poručujemo da im njihove predstave neće proći, da su njihove maske davno pale i da građani Valjeva vide napredak i to će pokazati na predstojećim izborima”, poručili su u saopštenju valjevski naprednjaci

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.