Donacija Lukoila Odbojkaškom klubu Valjevo

U okviru svojih donatorskih akcija predstavnici kompanije „Lukoil Srbija“ su posetili Odbojkaški klub „Valjevo“ i tom prilikom uručili donaciju namenjenu mlađim kategorijama kluba. Donacija sadrži: lopte, komplete dresova, poligonske sprave za trening, semafor, kolica za lopte, kao i druge neophodne elemente namenjene za trenažni proces najmlađih članova kluba.

LEPA DONACIJA LUKOILA MLA

Ana Janković, direktor za personal u kompaniji, je izrazila zadovoljstvo što je donacija usmerena ka najmlađima koji su u fokusu, kada su donatorske aktivnosti LUKOIL SRBIJA u pitanju, istakavši da pravilan razvoj mladih i dobri rezultati u ovom klubu očigledno počivaju na entuzijazmu odraslih i ljubavi prema deci i sportu.

PREDSEDNICA OK VALJEVO VESNA LUKI

U ime kluba na donaciji se zahvalila predsednica „OK Valjevo“ Vesna Lukić rekavši da je ovo prvi put da neka tako velika i ugledna kompanija kakva je „LUKOIL“ prepozna „OK Valjevo“ kao kolektiv u koji vredi uložiti i kome valja pomoći.

DEVOJ

Mlađe kategorije kluba broje preko 150 devojčica uzrasta od 8 do 16 godina i ova donacija će im pomoći da još kvalitetnije savladavaju veštine odbojkaške igre.

KADETKIWE VALJEVA PRVAKINJE REGIONALNE LIGE 2022

Odbojkaški klub Valjevo postoji 47 godina i do sada je kroz njega prošlo nekoliko hiljada devojčica iz našeg grada u različitim generacijama. Seniorska ekipa nastupa u Prvoj ligi Srbije za odbojkašice a najveći broj prvotimki dolazi iz mlađih kategorija kluba.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.