Dr Snežana Arsenijević dobitnica zlatne medalje za zasluge

Povodom Dana državnosti Republike Srbije, predsednik Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama u čast sećanja na Sretnje koje je u istoriji zabeležilo datume kojima se stvarala moderna srpska država.

Izvor: https://www.predsednik.rs/

Zlatna medalja za zasluge dodeljena je dr Snežani Arsenijević, infektologu Opšte bolnice Valjevo, za izuzetan doprinos u sprovođenju aktivnosti u sprečavanju širenja bolesti Kovid-19. Važan datum u istorijskom, kulturnom i duhovnom smislu, prilika je da se i junaci našeg doba ovenčaju najvišim državnim priznanjima. Ukazom predsednika Republike Srbije odlikovano je 164 pojedinca, ustanova i udruženja.

Dr Snežana Arsenijević, specijalista infektolog, na mestu je načelnika Odeljenja za infektivne bolesti Opšte bolnice Valjevo od 2001. godine. Više od godinu dana maksimalno je posvećena rešenjima u suočavanju sa pandemijom korona virusa, svakodnevno sa svojim kolegama nalazeći najbolja rešenja u suzbijanju virusa i lečenju pacijenata.

Da je zlatna medalja za zasluge otišla u prave ruke svedoče i mnogobrojne reči hvale dr Snežani Arsenijević, upućene od svakoga ko je sa njom imao profesionalni ili lični kontakt ističući pre svega njenu ljudskost i vrline, pored nesumnjive stručnosati i upornosti da se bolest pobedi uprkos svemu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.