Dragan Mratinković – novi trener Srbijanke

Posle trogodišnjeg rada u Srbijanki 014 Vladimir Medenica napušta klub a umesto njega na klupu valjevskog prvoligaša će sesti iskusni Dragan Mratinković (62) koji je, između ostalog, do sada vodio Smeč 5 iz Kragujevca, Vranje, Smederevo, Kraguj, Jagodinu itd.

-МРАТИНКОВИЋ
Što se tiče igračkog kadra, pojačanja Srbijanke su korektor Jovana Arsić (185 cm 22 godine), bloker Andrea Marković (183 cm, 17 godina) i najverovatnije, libero Anđela Arsić (166 cm, 23 godine), sve tri iz kragujevačkog Smeča 5. U klub se vratila iskusni bloker Tamara Blagojević (190 cm, 27 godina) koja je prošlu sezonu branila boje Kleka u Super ligi Srbije.

-АРСИЋ-АНДРЕА-МАРКОВИЋ-И-АНЂЕЛА-АРСИЋ

Jedna od najboljih igračica Srbijanke u prošloj sezoni, talentovani primač Ivana Jerinić (183 cm, 19 godina) nastavlja karijeru u OK Inđija, članu Super lige Srbije.

-ЈЕРИНИЋ

Po rečima prvog čoveka kluba, Mila Rakića, pripreme za novu sezonu počinju sredinom avgusta.

-САСТАНАК

ĐORĐE PETROVIĆ OSTAJE ŠEF STRUČNOG ŠTABA VA-014

-ПЕТРОВИЋ

Iako je trener VA-014, Đorđe Petrović bio odlučan da napusti svoj dosadašnji posao u želji da se bavi promocijom muške odbojke u regiji Zapadne Srbije, ipak će voditi valjevskog drugoligaša u novoj sezoni. Ljudi koji vode klub uspeli su da ubede Petrovića da, posle ispadanja u niži rang, ostane trener i da sa ekipom čiju okosnicu će činiti igrači iz Valjeva, pokuša da osvoji prvo mesto u Drugoj ligi Srbije.

 

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.