DS: Ministar Đorđević uskoro slavi jubilej “krivice demokrata” što on ne radi svoj posao

Povodom izjave ministra za rad i zapošljavenje Zorana Đorđevića, tokom jučerašnje posete Valjevu, u kojoj je označio Demokratsku stranku kao krivca što još nije završena izgradnja Gerontološkog centra i da su u tom projektu nenamenski utrošene pare, valjevske demokrate oglasile su se saopštenjem za javnost pod naslovom “Ministar Đorđević uskoro slavi jubilej “krivice demokrata” što on ne radi svoj posao”. Saopštenje GO DS Valjevo prenosimo u celosti:

Demokratska stranka u Valjevu poziva odlazećeg ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića da sačeka još 2 godine kako bi mogao da proslavi i svih 10 godina kako njegova stranka i on optužuju DS da je krivac što u Valjevu još uvek nije završen objekat Gerontološkog centra. Bio bi to pomena vredan jubilej tuđe krivice za to što on i njegova stranka ne rade svoj posao.

Šalu na stranu, ova izjava je samo još jedan pokazatelj nesposobnosti naprednjaka i stalnog prebacivanja krivice na druge, a najčešće na Demokratsku stranku, koja već 8 godina nije na vlasti.

Podsećamo odlazećeg ministra da je za ovih 8 godina koliko su on i njegova stranka na vlasti mogao da završi ne samo Gerontološki centar, nego i mnoge druge objekte u Valjevu. Iako u nazivu njegovog ministarstva stoji i reč “zapošljavanje” za ovih 8 godina naprednjaci u Valjevo nisu doveli nijednu novu investiciju koja bi otvorila nova radna mesta.

Hvalili su se zapošljavanjem u “Krušiku”, a na kraju se ispostavilo da su ovu fabriku samo opljačkali kroz prodaju “Krušikovih” proizvoda naprednjacima rodbinski i finansijski bliskim trgovcima po povlašćenim cenama i čakzabranjivanjem “Krušiku” da direktno prodaje svoje proizvode kupcima u inostranstvu.

Na kraju, ipak nam je drago što se odlazeći ministar bar i u tako nesuvisloj izjavi setio Gerontološkog centra u Valjevu, a ako ga zanima zašto u vreme vlasti u kojoj je bila i Demokratska stranka ovaj objekat nije završen, preporučujemo mu da to pitanje uputi svom kolegi iz Vlade Srbije Rasimu Ljajiću koji je tada bio ministar u čijoj nadležnosti je bila izgradnja ovog centra.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.