ĐUKAN ĐUKANOVIĆ NAPUSTIO TUZLU I POTPISAO ZA SLOVENAČKE HOPSE IZ POLZELE

Valjevski plejmejker i bivši kapiten Metalca je raskinuo ugovor sa tuzlanskom Slobodom i karijeru nastavlja u slovenačkom prvoligašu Hopsima iz Polzele. Sloboda je sa Đukanovićem imala bilans od 3 pobede i 2 poraza u prvih pet kola a do razlaza je došlo što Valjevac nije želeo da prihvati smanjenje plate ponuđene od strane kluba iako je trener Tuzlaka, Dragoljub Vidačić bio zadovoljan učinkom Đukanovića. Bivši dvostruki MVP Košarkaške lige Srbije je brzo pronašao novi klub, Hopse iz Polzele, člana Prve lige. Slovenije.

DJUKAN

Ekipa iz Polzele je slabo otpočela novu sezonu sa skorom 0-4 i anagažovala je Đukanovića kao pojačanje. Ovo je njegov drugi boravak u Polzeli nakon sezone 2014-15 kada je uspeo da posle lošeg starta i bilansa 1-11, dovede klub do skora 12-17 i tako ga spase ispadanja. Đukanović je potpisao za Hopse do kraja tekuće sezone.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.