Eksplodirao džip u Mišarskoj ulici

Oko dva i po sata iza ponoći, u Mišarskoj ulici u Valjevu, u eksploziji oštećen je džip vlasnika G.N. (52). Džip marke Honda bio je parkiran ispred kapije dvorišne kuće u kojoj G.N. živi.

Oštećen je i automobil koji je bio parkiran u neposrednoj blizini kao i prozori i vrata na obližnjem lokalu i obližnjim  kućama. Snažna ekspolzija je probudila i uznemirila žitelje tog dela Valjeva.

Više javno tužilaštvo i službenici policijske uprave u Valjevu obavili su uviđaj. Istraga je u toku. Prema kazivanju stanara Mišarske ulice. kamere su zabeležile maskirano lice koje postavlja eksploziv na džip čiji je G.N. vlasnik, koje je nakon toga brzo nestalo sa lica mesta trčeći  niz ulicu.

Nezvanično se saznaje da je vlasnik oštećenog džipa jedan od svedoka na suđenju Darku Šariću, protiv koga se pred Specijalnim sudom u Beogradu  vodi postupak za šverc kokainom i  za pranje novca.

Facebook komentari

About MILENA KUZMANOVIĆ

Novinarka sa diplomom Fakulteta Političkih nauka u Beogradu. Karijeru započela u Radio Valjevu gde je prošla put od novinara-pripravnika, urednika do v.d. direktora. Pisala i za valjevski nedeljnik "Napred". Od 2011. godine dopisnica je redakcije RSE. Trenutno radi kao dopisnik N1. Za portal Valjevskaposla.info piše od 2018. godine.