Europrom otvorio novi objekat u Železničkoj ulici

“Posebno nam je drago da je  nakon nekoliko godina otvaranja maloprodajnih objrekata u drugim opštinama Kolubarskog okruga ponovo došao red na Valjevo, na grad u kome i jeste sve počelo i u kome se rodila ideja o nastanku “Europroma” i grad, koji i jeste osnova i srž poslovanja naše kompanije, rekla je Bojana Perić, direktorka marketinga na otvaranju novog “Europromovog” maloprodajnog objekta u Železničkoj ulici br. 6 u Valjevu. Ova nova “Europromova” trgovina ima oko 300 kvadrata prodajnog prostora i zapošljava 15 ljudi. Asortiman roba u novom objektu je raznovrsniji i bogatiji od osatlih objekata “ljubičastog” trgovačkog lanca, a radno vreme  biće  od 7 časova do ponoći.

Europrom-Valjevo-9

Direktorka marketinga kompanije Europrom, Bojana Perić, istakla je da je novi objekat osvežen i obogaćen u odnosu na sve druge “Europromove” trgovine, kako u  vizuelnom smislu, tako i u delu asortimana.

“Pored uobičajnih segmenata, kojima zaista poklanjamo veliku pažnju i za koje znamo da su kupcima izuzetno bitni, kao što su deo sa svežim mesom, deo pekarskih proizvoda, pijaca, odnosno sveže voće i povrće, mlečni proizvodi… ono što želim da istaknem je to da u ovom objektu “Europroma” kupcima nudimo dosta novina koje nisu u ponudi u drugim objektima. To su sveže ćureće meso, “Premijum”  sirevi, odeljenje vinarije, domaći ručno mešen hleb, sveže torte i kolači, kafa za poneti, sveže ceđeni sok od pomorandže… Znači, mnogo novina, kako u delu prehrane, tako i u delu neprehrane objekta”, naglasila je Perić i navela da je novina i radno vreme koje će svakog radnog dana trajati do ponoći,  i  da je to  još jedan vid dodatne usluge svim kupcima.

Bojana Perić je skrenula pažnju i na  izmenjeni logotip Domaćeg trgovačkog lanca (DTL).

“Kada pominjemo Domaći trgovački lanac moram podsetiti da je “Europrom” osnivač i ponosni član ovog lanca, koga čine udruženih 14 regionalnih domaćih trgovaca, raspoređenih na teritoriji cele Srbije i lanca, koji u ovom trenutku broji preko 7.000 zaposlenih i oko 750 maloprodajnih objekata. Mi čvrsto verujemo da su udruženi domaći trgovci sa domaćim proizvođačima jedan jak stub i oslonac domaće privrede i da će DTL u narednom periodu biti sve značajniji igrač na tržištu maloprodaje Srbije”, istakla je Perić.

Europrom-5

Na novinarsko pitanje, kako je boriti se u konkurenciji moćnih stranih trgovačkih kuća, Bojana Perić je istakla da se u kompaniji “Europrom” pridržavaju principa, koji su utemeljeni od samog osnivanja i  početka poslovanja.

“Mi nastavljamo naš način poslovanja kao i do sada, a to su prepoznatljive vrednosti “Europroma” kroz ove 32 godine u nazad. To je, pre svega, akcentovanje domaćih proizvoda, isticanje ljudi u prvi plan. Uvek ističemo da su stubovi “Europroma” upravo naši zaposleni, njih preko 700, zatim naši dobavljači sa kojima kontinuirano poslujemo i na dnevnom nivou preko 25.000 potrošača”, odgovorila je Bojana Perić i najavila nastavak akcijske prodaje, koja je negovana  proteklih godina i koja daje rezultate, ali i po kojoj je “Europrom” prepoznatljiv kod ovdašnjih kupaca.

Svečano otvaranje novog objekta “Europroma” u Železničkoj ulici obeležile su i degustacije proizvoda, kao i pokloni namenjeni prvim kupcima. Svaki 50. kupac na poklon je dobio tortu, a svakom 100. kupcu usledio je  aučer u vrednosti od 5.000 dinara.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.