Europromovi “Dani domaćih” u znaku Štarka i Pionira tokom decembra

Tokom decembra meseca u okviru Europromove kampanje “Dani domaćih” glavna reč biće data Soko Štarku i Pioniru, kao dvema kompanijama koje su na srpskom tržišti prisutne više od jednog veka. Valjevci će poslednjeg meseca ove godine, zahvaljujući ovoj Europromovoj dobro osmišljenoj i organizovanoj marketing akciji imati priliku da Štarkove i Pionirove proizvode kupe po super cenama u svim prodajnim objektima “ljubičaste” trgovine, kao i da učestvuju u nagradnim igrama koje su pripremile kompanije Soko Štark i Pionir.

Konferencija za novinare kompanije Europrom povodom decembarske akcije “Dani Soko Štarka” i “Dani Pionira” u Europromovim objektima (foto: Slobodan Ćirić)

“Dani Soko Štarka” u okviru kampanje Europrom trgovine “Dani domaćih” biće u znaku Štarkovih brendova Najlepše željice – Čokoladna kašičica i nedavno lansiranog proizvoda Smoki Mini. Prvih dvadesetoro najmlađih potrošača koji budu poslali fotografije sa ova dva Štarkova proizvoda na Fejsbuk adresu Europroma biće nagrađeni slatko-slanim paketima iz Soko Štarka. Valjevci će imati priliku da degustiraju Štarkove proizvode Najlepše željice – Čokoladna kašičica i Smoki Mini u subotu, 22. decembra u objektima Europroma.

U okviru decembarske akcije “Dani Pionira”, Europromovi potrošači imaće priliku da kupe proizvode kompanije Pionir po akcijskim cenama, ali i da učestvuju u najvećoj Pionirovoj nagradnoj igri do sada. Reč je o nagradnoj igri “Pionir te vodi na zimovanje”, koja traje do 19. decembra. Kupovinom određenih Pionirovih proizvoda, među kojima je i Pionirov Paket sreće, koji će ovog meseca biti na akcijskom sniženju u Europromovim objektima, potrošači stiču pravo da osvoje brojne vredne nagrade. Glavna nagrada je zimovanje u Grand hotelu Tornik na Zlatiboru, a od nagrada su tu još i luksuzni novogodišnji aranžmani, vredni Alfa Plam uređaji i brojni drugi slatki pokoloni.

“Ovakve zajedničke akcije domaćih proizvođača i domaćih kupaca dovode do toga da se podiže prodaja domaćih proizvoda, diže se svest potrošača o domaćim brendovima,  kvalitetnim uslagama, proizvodima i cenama koji se nude u maloprodajnim objektima, samim tim dolazi do sticanja lojalnosti potrošača, do rasta prodaje i porasta vrednosti samih kompanija”, rekla je Radenka Ilić, prestavnica kompanije Soko Štark na konferenciji za novinare na kojoj je promovisana ovomesečna akcija “Dani Domaćih” u Europromu.

Konferencija za novinare kompanije Europrom povodom “Dana Soko Štarka” i “Dana Pionira” u decembru mesecu u Europromovim objektima (foto: Slobodan Ćirić)

Brend menadžer kompanije Pionir Luka Dimić kaže da su Pionir i Europrom ovom akcijom spojili lepo i korisno. “Uvek smo radi da se odazovemo na poziv domaćih partnera, naročito kada je inicijativa tako dobra kao što je projekat “Dani domaćih”. Čestitam Europromu na dobro organizovanoj i osmišljenoj aktivaciji i siguran sam da će najveću korist od ovakve vrste promocije imati krajni potprošači”, rekao je Dimić.

Najavljujući decembarske aktivnosti u okviru kampanje “Dani domaćih”, PR menadžer Europroma Bojana Perić naglasila je da je ideja celog projekta ozdravljenje domaće privrede, a srž kampanje vraćanje poverenja u domaće proizvode. “Europrom je mišljenja da je svakako jedan od najvećih problema taj što smo kao narod i kao nacija izgubili poverenje u domaće proizvode. Generalno nije sve crno-belo, nije kvalitetno sve što se proizvede u Srbiji, ali mi ovim ističemo da itekako i dalje ima puno domaćih kvalitetnih proizvoda”, rekla je Bojana Perić.

Ona se osvrnula se na sam pojam domaćih proizvoda. “Domaći proizvod je onaj proizvod koji je proizveden na teritoriji naše zemlje, uz resuse sa naših prostora i naše ljude koji su učestvovali u stvaranju tih proizvoda. Zadatak domaćeg proizvođača i domaćeg trgovca je da obezbedi potrošaču kvalitetan domaći proizvod po pristupačno ceni. Nakon toga je na potrošaču da to prepozna i da onda ako ima u jednoj priči spojene te elemente – domaći proizvod, kvalitan proizvoda i pristupačnu cenu – onda je to sasvim dovoljan razlog da taj izbor bude broj jedan”, istakla je Bojana Perić i dodala da se cela ova priča ne tiče samo Europroma, Soko Štarka ili Pionira, već da je to bitka za prihvatanje i negovanje onoga što je domaće u kojoj moramo da učestvujemo svi zajedno.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.