Gradski odbor POKS-a Valjevo: Pismo Ministru zdravlja prof. dr Danici Grujičić

Član Izvršnog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije, koji živi i radi u Valjevu, u ime Gradskog odbora POKS Valjevo obratio se pismom Ministru zdravlja u kome se kaže:

POKS-1

“Poštovana g-đo Grujičić, iz razgovora koji sam obavio sa vozačima Hitne službe u Valjevu, saznao sam da su njihove plate ispod linije nacionalnog dostojanstva.

Iz medija sam saznao da je to slučaj u svim gradovima i opštinama, širom Srbije, osim u četiri grada koji imaju Kliničke centre : Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš. Znamo da su tako ponižavajući položaj ovim vrednim ljudima koji rade najodgovorniji posao dodelili oni koji su vodili Ministarstvo zdravlja od početka ovog veka, a pre svega Tomislav Milosavljević, koji je predstavljao onu užasnu stranku i ideologiju, koja je sve naše radnike, pa tako i vozače hitne službe, tretirala i nudila kao jeftinu radnu snagu”, nastavio je Milan Petrović.

InCollage_20230524_091900117_edit_1269937278212“Mi smo u opozicija Vladi Srbije, u kojoj ste ministar, ali verujemo da ste vi najbolji ministar u toj Vladi. Vaše iskustvo i rezultati, na polju medicine, vaš odnos prema narodu i državi, kao i činjenica da niste do sada obavljali ni jednu funkciju van svoje struke, za nas je dovoljna da Vam se obratimo i skrenemo pažnju na ovaj problem koji je zadire i u sferu bezbednosti.

Vaše ponašanje, nakon terorističkih napada, na školu u Beogradu i nakon svih užasa koji su usledili nakon toga uverili su nas, da pored toga što ste potvrđeni stručnjak u svom poslu, da vas bole sve rane našeg mnogostradalnog naroda.

Gospođo Grujičić, zato se Vama obraćamo i od Vas očekujemo podršku i razumevanje”, istakao je, na kraju, Milan Petrović, u ime Gradskog odbora POKS Valjevo.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.