GrO SNS: “Demokratska stranka, sinonim za sistemski kriminal i korupciju”

Gradski odbor SNS Valjevo oglasio se povodom nedavnog saopštenja Gradskog odbora Demokratske stranke.  Saopštenje vam prenosimo u celosti:

“Svima je već dobro poznato da Demokratska stranka nikada nije bila u skladu sa istinom, ali je oduvek bila ekspert za upropaštavanje između ostalog i našeg Valjeva.

Povodom saopštenja Gradskog odbora Demokratske stranke, kratko ćemo se vratiti u prošlost i setiti se šta su to demokrate, veliki neimari izgradili, rekonstruisali i doprineli razvoju našeg grada.

Nekadašnji gradonačelnik Valjeva Zoran Jakovljević, kako je u jednom od intervjua rekao, da će dati sve od sebe da do 2009. godine zgrada Doma vojske “zasija novim sjajem”.

U okviru Kulturnog centra Zoran Jakovljević planirao je profesionalno pozorište i obećao da će ga Valjevo dobiti do kraja njegovog mandata.

Zoran Jakovljević je dao obećanje da će Divčibarama kao velikom potencijalu posvetiti daleko više pažnje i novca, izgraditi Nacionalni vaterpolo centar u Petnici, Halu sportova, a kao konkretnu investiciju po kojoj će ga Valjevo pamtiti: „to će sigurno biti industrijska zona, ona će otvoriti vrata investitorima”, rekao je Zoran Jakovljević nekadašnji gradonačelnik Valjeva, sadašnji predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Valjevo i ostao samo na obećanjima.

Rezultat “demokratskih vrednosti”, kako to nazivaju “, jesu prazne priče i lažna obećanja.

Teško zemlji i institucijama nad kojima se ”zabrine” Demokratska stranka, sinonim za sistemski kriminal i korupciju, kojoj je nezakonito delovanje način rada i razmišljanja, koja je razorila institucije, uništila privredu, radna mesta i nadu građana Srbije.

Smatramo da je potpuno licemerno da DS govori o Valjevu, ali i Srbiji, kada su upravo oni doveli državu na rub propasti, otpustivši za samo četiri godine, 400.000 radnika.

Demokratska stranka koja se sada nudi kao spasilac dovela je do finansijskog kolapsa svoju partiju. O tome svedoči interni Izveštaj o kontroli trošenja finansijskih sredstava iz novembra meseca 2017. godine, a predstavlja dokumentovano svedočanstvo o načinima na koje su bivši rukovodioci DS-a, zarad svojih privatnih interesa, opustošili svoju stranku. Nameće se pitanje kako bi takvi eksperti vodili jednu državu.
Da li se zapitaju oni kojima su usta puna demokratskih vrednosti i ideja, koliko su oštetili grad Valjevo koristeći godinama unazad prostorije zgrade stare Železničke stanice za potrebe Demokratske stranke bez nadoknade gradu Valjevu i to još uvek čine.

Za razliku od njih Srpska napredna stranka se bavi razvojnim projektima od strateškog značaja, daljim povećanjem standarda i izgradnjom bolje budućnosti za naše građane.

Demokratska stranka treba da ima u vidu da ko negativnom kampanjom odgovara na planove posvećene Valjevu, taj ne voli naš grad!”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.