GrO SNS Valjevo: Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo izdao je saopštenje povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.  Saopštenje za javnost:

SNS

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo čestita Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i podseća sve građane da treba da budemo ponosni na jedinstvo, našu istoriju, naše pretke i put koji su prošli kako bismo mi danas živeli slobodni.

Sloboda je najviši ideal srpskog naroda i to je bila kroz vekove, ali i nadahnuće brojnim generacijama koji su se borili za slobodu.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave je praznik našeg identiteta, onog u kojem se sjedinjuju jezik, kultura, tradicija, vera, ali i vrednosti na kojima počiva čitavo društvo. Sabrani pod zastavom naše zemlje i našeg naroda, svi Srbi na svetu su jedno. Ma gde bili, znamo odakle smo i gledamo u budućnost, a nje nema bez sećanja i ponosa na pretke i nasleđe koje su nam ostavili. Na nama je da to nastavimo za buduća pokolenja.

Isticanjem nacionalne zastave Republike Srbije, danas se dostojanstveno i ponosno pridružujemo obeležavanju ovog praznika.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.