GrO SNS Valjevo: “Gradonačelnik Lazar Gojković marljivo i vredno radi da se realizuju svi projekti”

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo oglasio se saopštenjem za javnost u kojem se ističe da je ironija što se “udruženi i razdruženi politički relikti” koji su “godinama građanima prodavali maglu” javno i “besramno pitaju” šta je sa projektima u našem gradu i zašto nisu svi završeni u proteklih godinu dana. Valjevski naprednjaci između ostalog naglašavaju da gradonačeknik Valjeva Lazar Gojković voli ovaj grad i da marljivo i vredno radi da se realizuju svi projekti koje je prezentovao javnosti. Saopštenje GrO SNS Valjevo prenosimo u celosti.

SNS

“Politički relikti iz prošlosti, što udruženi, što razdruženi po raznim strankama, te udruženjima, uredno se javljaju da svojim saopštenjima podsete javnost da postoje.

Oni koji su godinama građanima prodavali maglu, slikali se pored mostova koji ne vode nikuda, potrudili se da kroz burazerske privatizacije posle 2000-te unište sva preduzeća koja su vredela u Valjevu, oni koji su se hvalili svojim nerealizovanim vizionarskim projektima starim po 30 i kusur godina, svoje funkcije, dok su ih obavljali, doživljavali su kao zgodno mesto za ličnu promociju i korist, a iza sebe su ostavili uglavnom samo gomilu plaćene, a neupotrebljive tehničke dokumentacije (ono što zovu projekat), loše planove, nedovršena gradilišta.

Ironija je da upravo takvi besramno i javno pitaju šta je sa projektima i zašto nisu svi završeni u proteklih godinu dana.

Za razliku od onih koji se plaše da se realizuju projekti i da Grad Valjevo prodiše u svakom smislu, za razliku od onih koji se plaše svoje prošlosti i loših poteza koje su napravili za Grad Valjevo, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, tačno je – voli ovaj grad i marljivo i vredno radi da se realizuju svi projekti koje je prezentovao javnosti: rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića, izgradnja Sportske hale, uređenje Privredne zone i dolazak dva nova investitora, stavljanje u funkciju posle 32 godine Kolubarskog sistema vodosnabdevanja “Stubo-Rovni” iz koga će 7 opština, uključujući i Valjevo, preuzimati nedostajuće količine vode za piće, završetak sramno iskompromitovanog projekta Gerontološkog centra posle 13 godina, izgradnja kanalizacije, vodovoda i nove trafo stanice na Divčibarama, otvaranje Dualnog centra za obrazovanje u Tehničkoj školi, rekonstrukcija Opšte bolnice u Valjevu…

Gradonačelnik Lazar Gojković za razliku od udruženo-razdruženih drugova, se svaki dan bori sa brljotinama iz prošlosti i vredno radi za svoj grad i svoje građane kojima želi da stvori bolje uslove za život i budućnost naše dece”.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.