GrO SNS Valjevo ima novog poverenika

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu saopštio je da je Lazar Gojković, aktuelni gradonačelnik Valjeva, novi poverenik valjevskog odbora SNS-a. Gojković je na toj poziciji zamenio Jelenu Nikolić Lekić, koja će, kako se navodi u saopštenju, nastaviti stranački rad u Gradskom odboru.

SNS

“Dana 21.06.2022. godine došlo je do promene poverenika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo. Dosadašnji poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo Jelena Nikolić Lekić razrešena je dužnosti i ona će nastaviti stranački rad u Gradskom odboru, a na mesto novog poverenika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo imenovan je Lazar Gojković.

U narednom periodu, dok se ne ispune uslovi za organizovanje Izborne skupštine, poslove Gradskog odbora obavljaće poverenik Gradskog odbora. Poverenik za svoj rad odgovara Okružnom odboru, Izvršnom odboru i predsedniku Stranke”, navodi se u informaciji za javnost GrO SNS Valjevo povodom postavljanja novog poverenika.

.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.