GrO SNS Valjevo najoštrije osuđuje najnovije pretnje smrću predsedniku Vučiću

GrO SNS Valjevo izdao je saopštenje u kome najoštrije osuđuje najnovije pretnje  smrću upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i pozivaju nadležne organe da hitno reaguju. Saopštenje prenosimo u celosti:

SNS

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, najoštrije osuđuje pretnje smrću, koje su upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću! Poslednji u nizu verbalnih napada koji se dogodio na jednoj od društvenih mreža je još jedan u nizu pokušaja da se pretnjama i zastrašivanjem predsednik Vučić zaustavi u naporima da Srbija bude moderna, uređena i uspešna država.

Kada neko ima nedvosmislenu i ogromnu podršku građana, što je dokazano na demokratskim izborima, očigledno da za pojedince ne postoji drugi način da dođu do vlasti, nego pozivajući na najgori scenario koji može da zadesi jednu državu.

Delovanjem uperenim protiv Srbije i njenih nacionalnih interesa, doprinose ovakvim strašnim pretnjama i govoru mržnje. Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i izražava neizmernu zahvalnost na svemu što čini kako bi naša zemlja što više napredovala, a naši stanovnici što bolje živeli!

Zato pozivamo sve nadležne organe da hitno reaguju kako bi počinilac bio uhapšen, a život predsednika zaštićen. Srbija predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem je povratila nadu za bolju budućnost, modernu i uspešnu državu i u tome je neće niko zaustaviti!

Živeo predsednik Srbije Aleksandar Vučić! Živela Srbija!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.