GrO SNS Valjevo: “Ničija deca nisu zaslužila i ne smeju biti predmet najgnusnijih uvreda i verbalnog zlostavljanja”

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo izdao je saopštenje za javnost u kome osuđuje napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu preko društvenih mrežama. Saopštenje prenosimo u celosti:

SNS

“Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica, svakodnevno su izloženi napadima na društvenim mrežama. Poslednji u nizu napada je na društvenoj mreži Tviter, gde su osvanule jezive poruke upućene porodici predsednika Srbije. Ovo nisu prve, ali su svakako najmonstruoznije pretnje upućene nečijoj deci i porodici.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, najoštrije osuđuje napade i pretnje, koje se kontinuirano upućuju predsednikovoj porodici.

Kampanja protiv predsednika Srbije, u kojoj od verbalnog nasilja nisu pošteđena deca, a ni ostali članovi porodice je nedopustiva. Ničija deca nisu zaslužila i ne smeju biti predmet najgnusnijih uvreda i verbalnog zlostavljanja. Ovakve pojave koje se manifestuju svakodnevnim napadima na predsednikovu decu nisu slika normalne i pristojne Srbije, za koju se zajedno sa predsednikom Srbije svakodnevno zalažemo i borimo.

Nakon ovakvih pretnji i napada, građani Srbije mogu videti šta je rezultat trenutne kampanje protiv predsednika – ogoljeno nasilje, prostakluk i mržnja.

Medijska hajka koja se vodi protiv predsednika Vučića napadima na njegove najbliže, jeste očajnički potez u nameri da predsednika stalnim napadima slome.

Laž, mržnja i napadi ne mogu da zamagle istinu i to građani Srbije prepoznaju. Niti će oni slomiti našeg predsednika, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply