Reporteri VAmateri : Bezbednost na prvom mestu ?

Redakciji Valjevska posla, obratila se grupa zabrinutih roditelja i njihove probleme iznosimo u celosti :

Roditelji mališana koji idu u novu VI školu (Milovan Glisić) mole za pomoć. Kako kažu, deca od Suve česme do Radničke ulice br.154 idu kolovozom tj.ulicom ili u krajnjem slučaju kanalom kada ih neki od automobila na to primora. U tom delu grada osim starijih pešaka ima dosta dece od I-IV razreda (oko tridesetak mališana), gde je velika briga nas roditelja kako za njihov odlazak, tako i za njihov povratak iz škole zbog nebezbednosti i paklenih vozača tim delom puta.
Roditelji mališana se pitaju šte sprečava ovaj grad da asvaltira (uradi) oko 800m trotoara kada za to ima mogućnosti ?
Na prvom mestu trebalo bi da bude bezbednost svih nas, a naročito dece. M.O. (27) majka troje maloletne dece kao i ostali iz komšiluka pitaju se: Ima li nade za rešenje ovog velikog problema i kada?

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.