Hapšenje: Vlasnike kamiona oštetili za oko 300.000 dinara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu rasvetlili su više teških krađa i krađa i uhapsili D.Ć. (1989) i M.M. (1988) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Valjevo

Njih dvojica se sumnjiče da su u toku vikenda, na kamionu parkiranom u Osladiću, obili poklopac rezervoara za gorivo, istočili oko 120 litara dizela a zatim pobegli, ostavivši nekoliko kanti sa ukradenim dizelom pored kamiona.

Valjevo

Screenshot youtube

Policija ih je ubrzo uhapsila i u „golfu“ u kome su se nalazili pronašla kante sa 70 litara dizela, koji će biti vraćen vlasniku.

D. Ć. I M.M. se terete i da su u toku prošle i ove godine, na području Valjeva i Osečine, iz više kamiona ukrali veću količinu „euro dizela“ i akumulatora.

Na ovaj način su, kako se sumnja, vlasnike kamiona oštetili za oko 300.000 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.