HK Krušik na EUROSATORY 2018

Međunarodna izložba odbrane i bezbednosti EUROSATORY 2018 održana je od 11. do 15. juna u Parizu.

Valjevo

Uz 1.802 izlagača iz 63 zemlje i više od 57.000 profesionalnih posetilaca, učešće je uzela i HK Krušik. Ova događaj je bez sumnje  utemeljen kao vodeća međunarodna izložba u oblasti kopnene i vazdušne odbrane i bezbednosti. Realizuje se svake druge godine dovodeći na jedno mesto celokupnu ponudu i potražnju iz navedenih oblasti. Ove godine je bilo 39 nacionalnih paviljona koje je posetilo više od 200 zvaničnih delegacija i više od 600 novinara sa svih kontinenata.

Vojna industrija Srbije je izlagala na izložbi u Hali br.6, na štandu B571 zauzimajući prostor veći od 700 m2. U arhitektonskom i ukupnom promotivno multimedijalnom smislu, štand je bio apsolutno uporediv sa štandovima vodećih proizvođača sa zapada.

Pored mnogih drugih eminentnih posetilaca i organizacija, naš štand je posetio gospodin Aleksandar Vulin, ministar odbrane Republike Srbije u pratnji visokih oficira Vojske Srbije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.