HK “Krušik” proglašen za apsolutnog pobednika “Jesenjeg sajma 2019” u Banja Luci

HK “Krušik” a.d. proglašena je za apsolutnog pobednika na “Jesenjeg sajma 2019” u Banja Luci, koji je na “Banjalučkom velesajmu” održan od 13. do 16. novembra. Na sajmu je učestvovalo više od 150 izlagača iz zemlje domaćina Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Makedonije. Ova manifestacija objedinjuje u Banja Luci 3 sajma:  Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta “LORIMES 2019”, Međunarodni sajam prehrambene industrije i poljoprivrede “AGROS 2019” i Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva. Manifestaciju je svečano otvorio Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Krušik

foto: krušik.rs

“Jesenji sajam 2019”, na kojem je najviše izlagača iz oblasti lova i ribolova, učešće je uzela i valjevska kompanija “Krušik” sa svojim proizvodima. “Krušik” se promotivno predstavio lovačkom municijom u kalibrima 12, 16 i 20, sportskom municijom u kalibru 12 i municijom posebne namene koju koriste specijalne jedinice vojske i policije.

Krušik

foto: krušik.rs

Kako navode na sajtu HK “Krušik”, predstavnici ove kompanije ostvarili su više kontakata sa najvećim kupcima ove vrste proizvoda iz našeg regiona. Osim dogovora o isporuci više stotina hiljada komada lovačke municije, sa određenim velikim trgovačkim firmama je dogovorena i dugoročna saradnja.

Krušik

foto: krušik.rs

HK “Krušik” a.d. proglašena je za apsolutnog pobednika “Jesenjeg sajma 2019”, pri čemu mu je dodeljena Diploma sa šampionskim peharom za najviši kvalitet u oblasti projektovanja i proizvodnje municije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.