Igrači Valisa u reprezentaciji Srbije na Mediteranskim igrama

Na Mediteranskim igrama, koje će se od 25. juna do 5. jula održati u u alžirskom gradu Oranu, za reprezentaciju Srbije igraće i trojica vaterpolista valjevskog Valisa: Aleksandar Kovačević, Vuk Anđelić i Bogdan Gavrilović. U stručnom štabu je i prvi trener naše ekipe Miloš Saković.

Vaterpolo-reprezentacija-za-Mediteranske-igre

FOTO: Olimpijski komitet Srbije

Sva trojica su prvotimci Valisa i članovi ekipe do 19 godina koja je nedavno osvojila titulu prvaka države. Podsećamo da su na pripremama reprezentacije u Kragujevcu bila još tri juniora Valisa: Stefan Arsenović, Srđan Baucalo i Bogdan M. Gavrilović.

Reprezentaciju na Mediteranskim igrama čine igrači do 19 godina (2004. i mlađi). Srbija je u grupi sa Slovenijom, Francuskom, Crnom Gorom i Portugalijom. Selektor Uroš Stevanović je pred polazak najavio ambicije za najviši plasman.

Sastav Srbije: Pajković (Vojvodina), Maraš (Šabac), Dimitrijević (Partizan), Gavrilović (Valis), Kojić (Partizan), Anđelić (Valis), Poznanović (Radnički), Urošević (NBG Vukovi), Kovačević (Valis), Brešćanski (Vojvodina), Stanić (Šabac), Radulović (Banjica) i Virijević (Radnički).

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.