ILIJA MILANOVIĆ, NOVO POJAČANJE ZA RADNIČKI

Da je valjevski Radnički veoma ozbiljno shvatio novu sezonu u Kolubarsko-mačvanskoj ligi, u kojoj će imati maksimalne ambicije, govore imena igrača koja su ovog leta stigli na Peti puk. Narandžasto-plavi su pored Ristovića, Stevanovića i ostalih pridošlica, angažovali i centarfora Iliju Milanovića (23 godina), koji je prolećnu polusezonu 2022-23 odigrao u Mačvi iz Bogatića.

BK-BORAC1

Ilija Milanović (crveno-beli dres) u dresu Budućnost Krušika na jednoj od ranijih utakmica ovog kluba u Valjevu

Talentovani špic je rođen u Aranđelovcu 13. juna 2000. godine, karijeru je počeo u lokalnoj Šumadiji koja ga je poslala na kaljenje u Slogu TEK iz Velikih Crljena. Vrativši se u svoj matični klub, odigrao je sezonu 2020-21 u Aranđelovcu a potom je prešao u Budućnost Krušik čije je boje branio do početka 2023. godine. U dresu valjevskog srpskoligaša je pokazao svoje realizatorske sposobnosti ali je u februaru ove godine napustio Pećinu i otišao u Mačvu iz Bogatića.

Milanović će u svakom slučaju biti veliko pojačanje za Radnički jer se radi o pokretljivom igraču koji koristi obe noge, ističe se u igri glavom i dobro se snalazi u gol situacijama.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.