Isključen iz saobraćaja zbog šest prekršaja

Pripadnici saobraćajne policije u Valjevu isključili su iz saobraćaja dvadesetogodišnjeg muškarca zbog učinjenih prekršaja.

Kako se sumnja, on se sinoć u ulici Kneza Miloša u Valjevu, upravljajući automobilom marke „folksvagen golf“ u velikoj brzini, oglušio o zvučnu i svetlosnu signalizaciju policije da se zaustavi i nastavio kretanje.

Potom je vozač, kada ga je policija sustigla, usled velike i nekontrolisane brzine udario u drvenu ogradu, zatim u službeno vozilo policije i sleteo u kanal.

Vozač je zatim izašao iz automobila i pokušao da pobegne, ali je od strane policije ubrzo uhvaćen.

Daljom proverom utvrđeno je da vozač nema vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom, kao i da je imao 0,36 promila alkohola u organizmu.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv istog će biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenih 6 prekršaja iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.