Izađi mi na teglu 2019

U toku je šesta sezona karavana “Izađi mi na teglu” koja je počela 19. avgusta i trajaće sve do 12. oktobra i održava se u preko 30 gradova Srbije. Nagradni fond za ocu sezonu iznosi oko 2 miliona dinara.

Izađi mi na teglu Valjevo

U petak 6. septembra na platou Centra za kulturu, mačeve su ukrstili najbolji valjevski ajvaraši.  Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je ekipa “Etno udruženje Brankovina” iz Brankovine, drugo mesto osvojila je ekipa “Gastro fest Brankovina” iz Brankovine, a treće mesto pripalo je ekipi “AJ – VA II” iz Valjeva.

Izađi mi na teglu Valjevo

Pobednička ekipa predstavljaće grad Valjevo u velikom finalu 12. oktobra 2019. godine u Beogradu, gde će se boriti za titulu kralja ajvara za 2019. godinu. Pobednici su osvojili Smederevac MBS 10  iz linije MBS (Milan Blagojević Smederevo) i direktan plasman u veliko finale.

Izađi mi na teglu Valjevo

Karavan “Izađi mi na teglu” nastavlja svoju potragu za najboljim receptom ajvara u Srbiji, a na putu do finala obići ce  preko 30 gradova širom Srbije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.