Izmena režima saobraćaja zbog snimanja filma o Tomi Zdravkoviću

Zbog snimanja filma o Tomi Zdravkoviću u našem gradu do 1. avgusta važiće privremeni režim saobraćaja i to u delu Birčaninove ulice od Ulice Vuka Karadžića do Ulice Milovana Glišića i Čika Ljubine ulice od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do Hotela Grand.

Do 1. avgusta je zabranjeno parkiranje u Ulici kneza Jovice do kućnog broja 10 i Birčaninovoj ulici, od Ulice Vuka Karadžića do Ulice Milovana Glišića.

Takođe, do 1. avgusta biće zatvoren saobraćaj u Čika Ljubinoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do Hotela Grand, osim za vozila snabdevanja, taksi vozila i vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Dozvoljen je ulazak vozilima za potrebe pripreme i snimanja filma o Tomi Zdravkoviću nezavisno od postojeće saobraćajne signalizacije za zabranu saobraćaja, od Ulice prote Mateje kroz pasaž Centra za kulturu, u periodu od 31. jula do 1. avgust. U istom periodu dozvoljava se zaustavljanje i parkiranje vozila za potrebe pripreme i snimanja filma na površini javne namene ispred Centra za kulturu i delu pešačke zone od Centra za kulturu pored Omladinskog centra.

Takođe, odobreno je producentskoj kući “Cobra film” da za potrebe snimanja filma o Tomi Zdravkoviću privremeno skine-prekrije postojeću saobraćajnu signalizaciju u Birčaninovoj ulici, od Ulice Vuka Kradžića do Ulice Milovana Glišića.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.