Najnovije vesti

Nove naredbe Štaba za vanredne situacije

Štab za vanredne situacije je na jučerašnjoj sednici izdao Gradskoj upravi naredbu za formiranje radne grupe koja će pripremiti plan vršenja inspekcijskog nadzora u pravcu kontrole mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolsti COVID-19 na teritoriji grada Valjeva.

Štab je inspektorima Gradske uprave neredio vršenje redovne kontrole dezinfekcije ulica, stambenih grada i pijaca. Takođe, izdrata je naredba i da javno-komunalna preduzeća “Vidrak”, “Vodovod” i “Polet” dosledno izvršavaju sve mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 na teritoriji grada i da dostavljaju dnevne izveštaje Komandantu Štaba, načelniku Štaba i predsedniku SOT-a.

Na jučerašnjoj sednici Štaba za vanredne situacije donet je zaključak da se ograničava rad svih delatnosti od 6 d 23 časa, izuzev benzinskih pumpi i apoteka. Odložena je stalna manifestacija “Tešnjarske večeri” do poboljšanja epidemiološke situacije, a bankama je preporučeno da prilikom obavljanja delatnosti poštuju i kontrolišu mere socijalnog distanciranja kako unutar, tako i ispred poslovnica.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.