Nove naredbe Štaba za vanredne situacije

Štab za vanredne situacije je na jučerašnjoj sednici izdao Gradskoj upravi naredbu za formiranje radne grupe koja će pripremiti plan vršenja inspekcijskog nadzora u pravcu kontrole mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolsti COVID-19 na teritoriji grada Valjeva.

Štab je inspektorima Gradske uprave neredio vršenje redovne kontrole dezinfekcije ulica, stambenih grada i pijaca. Takođe, izdrata je naredba i da javno-komunalna preduzeća “Vidrak”, “Vodovod” i “Polet” dosledno izvršavaju sve mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 na teritoriji grada i da dostavljaju dnevne izveštaje Komandantu Štaba, načelniku Štaba i predsedniku SOT-a.

Na jučerašnjoj sednici Štaba za vanredne situacije donet je zaključak da se ograničava rad svih delatnosti od 6 d 23 časa, izuzev benzinskih pumpi i apoteka. Odložena je stalna manifestacija “Tešnjarske večeri” do poboljšanja epidemiološke situacije, a bankama je preporučeno da prilikom obavljanja delatnosti poštuju i kontrolišu mere socijalnog distanciranja kako unutar, tako i ispred poslovnica.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.