Ja i dalje držim čas

Već četvrtu godinu zaredom, Dan prosvetnih radnika u Muzičkoj školi “Živorad Grbić”, okuplja muzici, poeziji i drami posvećene učenike i profesore. Ove godine, 8. novembra, s početkom u 19 časova, na koncertnom podijumu valjevske muzičke škole, u čast svojih profesora nastupaju učenici Valjevske Gimnazije, Prve osnovne škole, OŠ “Andra Savčić” i domaćina večeri MŠ “Živorad Grbić”.

Svi učesnici dobitnici su nagrada na opštinskim, republičkim i međunarodnim takmičenjima, a znanjem, talentom i stvaralaštvom objedinjenim u muzičko poetski program i ove godine će potvrditi večitu snagu rečenice “Ja i dalje držim čas” i ujediniti ono najvrednije u valjevskim školama kao dokaz važnosti učenja, predavanja, znanja i misije prosvetiteljstva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.