Janković hitno sazvao sednicu Štaba za vanredne situacije, mionička zimska služba će raditi celu noć

Zbog snežnog nevremena koje je zahvatilo celu Srbiju, divčibarski reon i mionički kraj, predesednik opštine Mionica i komadant Štaba za vanredne situacije Boban Janković hitno je sazvao sednicu Štaba gde je zaključeno da će zimska služba raditi celu noć i da će se putevi čistiti na čitavoj teritoriji opštine Mionica. Takođe, odlučeno je da će se dodatno nabaviti agregati kako bi sve nesmetano funkcionisalo. Janković je proveo ceo dan sa ekipama zimske službe koje od ranog jutra rade na čišćenju nanosa koje stvara snažna snežna vejavica. Ekipe su na terenu od ranih jutarnjih sati, ali snežni vihori neprestano stvaraju nov pokrivač.

-Штаба-за-ванредне-ситауације-општине-Мионица

-Hitno smo sazvali sednicu Štaba. Naše zimske službe rade bez prestanka. Cilj je da sve funkcioniše uprskos otežanim vrmenskim uslovima. Putevi moraju biti prohodni. Činimo sve kako bi ustanove i službe radile normalno. Otklonjeni su kvarovi na elektro mreži, a sela Brežđe, Robaje, Osečenica, Golubac, Rajković i Bukovac su dobila struju. Očekuje se da će se situacija ubrzo stabilizovati i u drugim delovima opštine- rekao je Janković koji je do radnika zimske službe tražio dodatni angažman kako bi se putevi održali prohodnim.

-у-општини-Мионица

Svi građani na teritoriji opštine Mionica koji imaju problema sa električnom energijom, prohodnosti puteva i dr. mogu se obratiti opštinskom Kol centru besplatnim pozivom na broj 0800-50-50-55.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.