Još jedna osoba zaražena u Lajkovcu, ukupno 25

Štab za vanredne situacije obaveštava javnost da je na teritoriji opštine Lajkovac u poslednja 24 časa potvrđen još jedan slučaj zaraze virusom COVID-19. Reč je osobi muškog pola. Prema informacijama dobijenim od nadležnih ustanova preduzete su sve neophodne mere, kako za obolelog, tako i za sve osobe sa kojima je bio u kontaktu i članove uže porodice.

Zaključno sa 28. aprilom, od početka pandemije na teritoriji opštine Lajkovac na COVID-19 testirane su ukupno 83 osobe u lajkovačkom Domu zdravlja. Od ukupnog broja testiranih kod 25 je potvrđeno prisustvo virusa COVID-19.

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac apeluje na sugrađane da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova i da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije. Takođe, molimo sugrađane ako primete simptome virusa COVID-19 da se bez odlaganja jave na broj telefona Opštinskog Kol centra 014/3431-120 ili na broj telefona Doma zdravlja Lajkovac 014/3431-124.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.