JUBILARNI 30. POVLEN RELI – AVANTURA ZA CELU PORODICU

Tradicionalna turistička manifestacija koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju – Povlen reli, održaće se 17. i 18. septembra sa startom na Divčibarama.

povlenreli1

Povlen reli predstavlja novi koncept relija, gde se, osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, pozivaju i vlasnici SUV vozila da sa svojim porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Trase su organizovane u dve kategorije: 4×4/Avantura i SUV/Turizam, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji (determinacija lekovitog bilja, gadjanje iz vazdušne puške i luka i strele , prepoznavanje planinskih vrhova i sl.). Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih.

Za učesnike koji vole izazove, prvi dan relija biće organizovan Poligon – specijalan brzinski ispit, na kojem pored brzine su potrebne i specijalne veštine vožnje u ternenskim uslovma.

“Biće nam zadovoljstvo da zajedno provedemo dan na Povlen reliju!”, poručuju organizatori u pozivu.

Povlenreli2

Sve informacije o reliju i prijavama mogu se pronaći na sajtu www.povlenreli.com, kao i na profilima društvenih mreža Instagram i Facebook.

Za više informacija nas možete kontaktirati na [email protected] ili na broja telefona +381 64144 04 40.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.