Karate klub 014 na državnom prvenstvu u Čačku osvojio šest medalja

Nakon odlaganja zbog virusa Kovid 19, dana 20.06.2020.godine u Čačku održano je državno prvenstvo u karate katama za Poletarce, Pionire i Nade.

U kontrolisanim uslovima i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera bezbednosti i predostrožnosti bez prisutva publike u sportskoj hali “Borac” u Čačku, održano je državno prvenstvo u katama za Poleterce, Pionire i Nade, na kojem su nastupili plasirani takmičari iz Karate saveta uže Srbije, Vojvodine i Beograda. Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je sa šest takmičara u 10 uzrasnih kategorija. Nakon trenutnog maksimuma u svojim urasnim kategorijama Nada Andrea Krstić osvojila je dve srebrne medalje, u apsolutnoj kategoriji i klasi, Matija Soldatović Osvojio je bronzanu medalju u klasi. U kategoriji Pionira Anđela Mitrović osvojila je srebrnu medalju a Ivana Matić bronzu. Ostali takmičari i pored toga što su dali svoj maksimum nisu uspeli da se domognu odličja.

Uprava kluba i treneski tim, zadovoljni su postignutim rezultatima na državnom prvenstvu, za koje su imali malo vremena za tempiranje forme. Posebno zadovoljstvo izražavamo zbog činjenice da su svi članovi kluba zdravi i sposobni za dalje treninge.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.