Karatisti KK 014 Valjevo osvojili 8 medalja na Kupu uže Srbije

Karatisti KK 014 Valjevo osvojili su 8 odličja na nedavno održanom Kupu regiona uže Srbije za kadete, juniore i seniore, koji je ujedno i kvalifikacioni za Kup Srbije.

1714394497516

Turnir je održan u prelepoj sportskoj hali u Raškoj, gde je nastupilo preko 500 takmičara naše regije iz više od 70 klubova. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa devet takmičara i u veoma teškoj konkurenciji osvojio 8 medalja.

U svojim kategorijama Anđela Mitrović, Ksenija Kosić i Ivana Matić zauzele su 1. mesto i okitile se zlatnim medaljama. Srebro su osvojile Ana Živanović i Tamara Dražić, dok su bronzani bile Ana Živanović, Tamara Dražić i Lazar Aćimović.

“Naši takmičari Aleksandar Milošević i Anja Nikolić imali su zapažene nastupe, ali u veoma jakoj konkurenciji nije se moglo do medalja. Uz malo više sportske sreće u žrebu bilans odličja je mogao biti i bolji, ali 8 medalja na jednom velikom takmičenju dokaz je konstatnosti naših takmičara. Posebno raduje činjenica da su osvajači medalja iz redova kadeta i juniora, odnosno onog uzrasta koji se bliži seniorskim nastupima kada su medalje i najvrednije”, kažu iz Karate kluba Valjevo 014 uz napomenu da će rukovodstvo kluba i trenerski tim nastaviti sa ozbiljnim i predanim radom uz nadu dobrom rezultatu na Kupu Srbije.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply