Konkurs za prijavu za subvencije za mere unapređenja energetske efikasnosti produžen do 30. septembra

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije grada Valjeva, donela je odluku da se produži rok za dostavljanje prijava do 30. septembar 2022. godine, saopšteno je iz Gradske uprave Valjevo. To je drugi produžetak roka za prijavljivanje za subvencije za mere unapređenja energetske efikasnosti.

Foto: Valjevska posla

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava domaćinstvima i stambenim zajednicima za energetsku sanaciju stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova, prvobitno je trajao do 16. septembra, a odmah potom je zbog velike zainteresovanosti građana produžen do 23. ovog meseca. Komisija za realizaciju mera energetske sanacije grada Valjeva odlučila je da konkurs drugi put produži, tako da je novi rok za dostavljanje prijava 30. septembar 2022. godine.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na internet stranici grada Valjeva: www.valjevo.rs ili lično na šalterima 11 i 12 u prizemlju Gradske uprave, kao i na pultu za informacije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.