Konkursi časopisa “Akt” za kratku priču i nagradu “Zlatno slovo”

Časopis za književnost, umetnost i kulturu “AKT” iz Valjeva raspisao je dva konkursa – za kratku priču i za nagradu “Zlatno slovo”.

Casopis-AKT

Kada je reč o konkursu za kratku priču, koji se raspisuje dvadeseti put, priča treba da bude do 13 redova (do 700 znakova). Tematskih ograničenja nema, a rok je do 1. septembra 2023. godine. Što se tiče propozicija ovog konkursa, svaki autor šalje najviše 3 neobjavljene priče. Priče se šalju isključivo elektronski na e-mail adresu [email protected] Potrebno je navest: ime i prezime, kratku biografiju, adresu, broj telefona i e-mail adresu.

Konkurs za Nagradu “Zlatno slovo” odnosi si se na najbolju knjigu kratke proze objavljenu tokom 2022. godine na srpskom jeziku. Konkurs je otvoren takođe do 1. septembra 2023. godine. Potrebno je poslati 3 primerka knjige na adresu: Časopis za književnost, umetnost i kulturu “Akt” (za nagradu “Zlatno slovo”), Naselje 27. novembra 10/1, 14 000 Valjevo

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.