Kupanje u Petnici besplatno za zdravstvene radnike

Ustanova za fizičku kulturu „Valis“ odredila je cene ulaznica i pogodnosti za određene kategorije građana do kraja zimske sezone. Ulaz za decu predškolskog i školskog uzrasta, studente i penzionere tokom cele zimske sezone biti besplatan. Status navedenih kategorija se dokazuje đačkom knjižicom, indeksom i bilo kojom drugom javnom ili privatnom ispravom iz koje se može utvrditi starost i identitet lica.

Valjevo

Pored đaka, studenata i penzionera, kupanje na bazenu u Petnici do kraja zimske sezone biće besplatno i za zdravstvene radnike. Zbog prevelikog interesovanja, boravak školske dece na bazenu biće podeljen u jednosatne smene, kako bi se smanjile velike gužve i omogućilo korišćenje bazena u što većem broju dece. Od 13 do 17 časova na svakih sat se smenjuju mlađi posetioci. Za starije posetioce bazena u Petnici režim je nepromenjen.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.