Kupanje u Petnici besplatno za zdravstvene radnike

Ustanova za fizičku kulturu „Valis“ odredila je cene ulaznica i pogodnosti za određene kategorije građana do kraja zimske sezone. Ulaz za decu predškolskog i školskog uzrasta, studente i penzionere tokom cele zimske sezone biti besplatan. Status navedenih kategorija se dokazuje đačkom knjižicom, indeksom i bilo kojom drugom javnom ili privatnom ispravom iz koje se može utvrditi starost i identitet lica.

Valjevo

Pored đaka, studenata i penzionera, kupanje na bazenu u Petnici do kraja zimske sezone biće besplatno i za zdravstvene radnike. Zbog prevelikog interesovanja, boravak školske dece na bazenu biće podeljen u jednosatne smene, kako bi se smanjile velike gužve i omogućilo korišćenje bazena u što većem broju dece. Od 13 do 17 časova na svakih sat se smenjuju mlađi posetioci. Za starije posetioce bazena u Petnici režim je nepromenjen.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.